Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1580 niezalogowanych)
3 Posty
Anna Siwa-Szenejko
(annaizabela1)
Wiking
Nie jestem maruda tylko chodzi mi o podejście bo sama szukam pracy w Norwegii i myślę że wiem jak się można czuć.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
annaizabela1 napisał:
Nie jestem maruda tylko chodzi mi o podejście bo sama szukam pracy w Norwegii i myślę że wiem jak się można czuć. ty w dalszym ciągu nic nie rozumiesz, założyciel wątku nic nie napisał o sobie i delikatnie żeby nie rozzłościć wyciągnęliśmy to z niego wspólnymi siłami. teraz zwiększył swoje sznse
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
198 Postów
Skurczybyczek Skurczybyczek
(Skurczybyczek)
Stały Bywalec
annaizabela1 napisał:
Nie jestem maruda tylko chodzi mi o podejście bo sama szukam pracy w Norwegii i myślę że wiem jak się można czuć.

Nie jestes mundra?to jaka?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
5 Postów
Dawid Dawid
(dawdo27)
Wiking
To co mam napisać warto próbować szukam pracy a Skandynawia wydaje mi się ok i jak ktoś potrzebuje pracownika prosił bym o kontakt możne zna ktoś polską firmę która szuka operatorów branża budowlano górnicza
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
292 Posty
Stały Bywalec
dawdo26 napisał:
To co mam napisać warto próbować szukam pracy a Skandynawia wydaje mi się ok i jak ktoś potrzebuje pracownika prosił bym o kontakt możne zna ktoś polską firmę która szuka operatorów branża budowlano górnicza

Jako operator maszyn WARUNEK KONIECZNY!!!!
DOBRA ZNAJOMOSC JEZ. NORWESKIEGO!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Dawid Dawid
(dawdo27)
Wiking
ok dzięki wszystkim zapisuje się na kurs norweskiego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
198 Postów
Skurczybyczek Skurczybyczek
(Skurczybyczek)
Stały Bywalec
dawdo26 napisał:

O kurwa sztygar sie znalaz a co chcesz wagiel kopac

no.indeed.com/Bilmekaniker-jobs

www.rubrikk.no/h%C3%A5ndverk-bygg-anlegg-mekanikk/fast
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
przynajmniej na pioerwszej stronie podal zawod i nie produkuje 8 stron o wszechstronnych kompetencjach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok